Rafinéria

Számunkra nem csak a praktikum, hanem az esztétikum is fontos: a forma, a színek, a minták.
Ezért a cangira biciklistáska - hoz sokféle színű, jó minőségű, vízálló anyagokat használunk: impregnált vásznat, műbőrt, sőt újrahasznosított reklámmolinót - így "környezetvédünk", "hulladék-feldolgozunk" is.

A varrásokat, annak érdekében, hogy a biciklistáska minél tartósabb legyen, szegőpánttal erősítjük. A Táskák címszó alatt majd láthatod, hogy ezt díszítésnek is használjuk: pl. kék biciklistáska narancs vagy zöld szegőpánttal... jól hangzik, ugye? A záródásokat és a kapcsolódási pontokat csatokkal illetve ringlikkel, karabinerekkel oldottuk meg.

A mintákat mi tervezzük és minden apró részletet egyenként varrunk föl, hogy a biciklistáska minél színesebb és egyedibb legyen. A tervezés lehetősége előtted is nyitva áll: ha megtetszik valamelyik minta, ám más anyagból, színből szeretnéd, írj nekünk, és mi megvalósítjuk azt, sőt elküldheted egyedi mintaötleteidet is.

Felszerelés

Röviden arról, hogy is kell felszerelni a cangira biciklistáska - t: Egyelőre olyan változatot készítünk, amit a hátsó csomagtartóra lehet erősíteni. Azért, hogy biztonságosan tudd rögzíteni, a táska csomagtartóra eső részére 3 tépőzárat, a kerék felé eső részére 1-1 tépőzárat varrunk (ezt a villára kell felcsatolni). Ez elegendő, hogy a táskád ne csúszkáljon ide-oda biciklizés közben, illetve elbírja/megtartsa a nagyobb súlyokat is.

Tisztítás

Még az impregnált vászonból készült biciklistáska is könnyedén tisztítható: elegendő hozzá egy nedves szivacs, és a piszkot, port könnyedén el tudod távolítani róluk. Vigyázz, ehhez a táskához inkább ne használj szappant és tisztítószert, mert leoldja az impregnált réteget! A műbőrnél és a reklámmolinónál viszont már ne habozz habozni... Tökéletes vízállóságukra jó példa, hogyha véletlenül a tisztításuk során víz kerül a belsejükbe, akkor azt csak kiönteni tudod, arra, hogy kifolyjon hiába várnál.

Biztonság

A cangira biciklistáska - k fel- és leszerelése nem ördöngösség. Azonban az elmúlt egy évben több olyan visszajelzést is kaptunk -köszönet érte!- hogy szívesen vinnétek magatokkal válltáskaként is, ha leszálltok a bicajról. Ezért a cangira biciklis táska - k már le- és felcsatolható vállpánttal is megrendelhetőek, illetve az egyszerűség kedvéért -tetejük dupla megerősítésével- akár csak a csomagtartó felnyitható részére csúsztathatóak.

® CANGIRA BY JOZI - MINDEN JOG FENNTARTVA